ENGLISH ACADEMY

Eixam mètode

El nostre mètode se centra en 4 pilars fonamentals

Aprendre jugant

Aconseguim augmentar la motivació de l’alumne cap a la llengua anglesa gràcies a una programació didàctica centrada en el joc.

Grups reduïts

Un nombre petit d’alumnes per aula proporciona al mestre una major atenció i dedicació a cadascun d’ells.

Continuació de l’aprenentatge fora de l’aula

Els alumnes disposen de materials audiovisuals que, a través de rutines diàries, incrementen significativament el ritme d’aprenentatge de l’anglès.

Avaluacions i seguiments individualitzats

Diferents mecanismes avaluatius ens proporcionen totes les fortaleses i mancances educatives de cada alumne per tal d’elaborar una estratègia individualitzada i de millora.

* Amb l’aplicació d’aquests 4 pilars aconseguim que els alumnes despertin un gran interès per aquesta llengua i que incrementin el seu nivell d’aprenentatge.

Anglès per a alumnes d'educació infantil

Som especialistes en la docència de la llengua anglesa en Eduació Infantil. El nostre equip professional entén com a únic mètode vàlid per aprendre anglès aquell que va encaminat a augmentar l’interès i la motivació dels més petits per comunicar-se en aquesta llengua. Les nostres classes giren al voltant d’un eix principal: l’aprenentatge divertit. A través de jocs, cançons, dinàmiques, materials audiovisuals, story time, roles playings… transformem les classes convencionals en aventures apassionants. El nostre objectiu és encomanar a l’alumnat la passió per aprendre la llengua anglesa i la il·lusió per continuar el seu estudi en un futur.

Anglès per a alumnes d'educació primària

En aquesta etapa, la capacitat de les nenes i els nens per adquirir nous coneixements és molt elevada. A Eixam ho sabem i és per això que creiem profundament en la importància d’aprofitar aquest moment perquè els infants s’endinsin i coneguin la llengua més important actualment: l’anglès. Ep! però som molt conscients dels horaris lectius dels nostres alumnes, sabem que venen a les nostres classes després d’un llarg dia a l’escola. Per tal de mantenir el seu interès i el ritme de treball, dissenyem unes sessions divertides i originals que ens permeten assolir els objectius previstos. 

Anglès per a alumnes d'educació secundària

Durant l’educació secundària és un bon moment per aconseguir l’obtenció de títols oficials d’idiomes i arribar a la universitat amb la feina feta! Aquesta llengua no és tan difícil com sembla, vine a Eixam i t’ho demostrarem!

Anglès per a adults

El nostre objectiu és que t’apassioni l’anglès com a nosaltres. Un cop ho aconseguim, veuràs com els teus resultats i la teva evolució per l’aprenentatge de la llengua anglesa avançarà a passos de gegant. Oblida’t de les pors, que la vergonya o els complexos no et privin de ser competent en l’ús de l’anglès. Tothom evoluciona segons el seu ritme, independentment de les capacitats dels altres companys de classe i el resultat final només ve donat pels objectius que prèviament s’hauran marcat alumne i docent.

Certificats de Cambridge

Et vols presentar als exàmens oficials de Cambridge?

Eixam Academy et prepara perquè et presentis amb garanties d’èxit als exàmens oficials de Cambridge.

Et donarem totes les pautes, estratègies i consells per a què aconsegueixis el títol que vols.

Actualment els títols més reconeguts arreu del món són:

YOUNG LEARNES: Exàmens dirigits a l’educació primària.

Starters: Cicle inicial.

Movers: Cicle mitjà.

Flyers: Cicle superior.

 

KET ( Key English Test): Té l’equivalència d’un nivell A2.

PET ( Preliminary English Test): Equival a un B1.

FCE ( First Certificated in English): És el nivell B2.

 

Classes de reforç escolar

Per a quí, el reforç escolar?

Eixam no interpreta únicament el reforç escolar com un suport adreçat exclusivament a aquells alumnes que han mostrat evidents dificultats per seguir el ritme de classe, sinó que l’entén com un suport apte per a tots els alumnes. Per als alumnes que obtenen uns resultats acadèmics suficients, el suport que Eixam els ofereix servirà per aprofundir i ampliar els temes treballats a l’aula.

 

Com són els grups?

Per aconseguir els objectius que ens proposem, les classes de reforç seran amb grups reduïts per facilitar la concentració de l’alumne/a i l’atenció més personalitzada del professor/a per a cadascun dels membres del petit grup.

 

A quines etapes educatives va dirigit el reforç escolar?

-Educació primària

-Educació secundària (ESO)

-Batxillerat

 

Quines matèries treballem?

-Totes les àrees a l’educació primària.

-Totes les àrees de ciències i les tres llengües (català, castellà i anglès) a l’educació secundària

-Matemàtiques, física, química, català, castellà i anglès a Batxillerat.

I tot això, a través d’un treball basat en l’aplicació de les tècniques d’estudi bàsiques per fer front als reptes acadèmics: el resum, el subratllat, l’esquema, el mapa conceptual, la localització de les idees principals i de les paraules clau…

Creiem fermament en la importància de les classes de reforç, i creiem que cal dotar-les de contingut real i pràctic i, a més, avaluar-les a través d’un seguiment al llarg de tot el curs. Per tant, Eixam es compromet a mantenir una comunicació fluïda tant amb els pares i mares dels alumnes com amb els seus professors/es de l’escola o Institut, així com concertar reunions amb uns i altres amb la voluntat de treballar plegats per millorar els resultats acadèmics dels estudiants.

 

Per a què, l’atenció pedagògica específica?

Per atendre de forma personalitzada les dificultats que apareixen en l’aprenentatge de la lecto-escriptura, el raonament lògico-matemàtic i en la manca d’atenció i concentració en alumnes de primària.

Psicologia

– Tractament en trastorns del dèficit d’atencióamb o sense hiperactivitat

– Trastorns generalitzats del desenvolupament

– Trastorn espectre autista

– Trastorns alimentaris

– Trastorns del comportament

– Dificultats emocionals

– Trastorns de relació i adaptació

– Trastorns d’ansietat

– Assessorament familiar i escolar

– Treball psicoterapèutic familiar

– Processos de dol

Logopedia

– Intervenció en trastorns de la comunicació, laparla i el llenguatge

– Intervenció en les dificultats de la lectura iescriptura

– Avaluació i intervenció en hàbits deglutorisdisfuncionals.

– Patologia de la veu

– Dany neurològic

– Assessorament familiar i escolar

Psicopedagogia

– Suport educatiu per als alumnes

– Coordinació i assessorament escolar i familiar

– Estrategies d’aprenentatge i tècniques d’estudi.

– Trastorn espectre autista

– Trastorns alimentaris

– Acompanyament en la identificació i gestióemocional

– Detecció de necessitats i motivacions

– Assessorament familiar i escolar

Eixam, centre certificat per:

Vols més informació? Estarem encantats de parlar amb tu!