SERVEIS EDUCATIUS

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Diga'ns què necessites i nosaltres dissenyem una activitat a mida per la teva escola! El rigor, l'autoavaluació i la qualitat, acompanyen totes les nostres propostes!

EIXAM ACADEMY

Un centre on trobaràs diferents serveis com: classes d’anglès, reforç escolar, psicologia, logopedia i psicopedagogia

ROBÒTICA EDUCATIVA

Aplicant la metodologia STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Maths) els alumnes aprendran d’una manera molt dinàmica i divertida a programar i codificar diferents robots adaptats a cada nivell d’edat.

CAMPUS D'ESTIU, PRIMAVERA I HIVERN

Dissenyem casals d'estiu, hivern i primavera que esdevenen significatius per a tots els participants. Combinem el lleure i l'eduació en valors i aconseguim experiències innoblidables!

MENJADORS ESCOLARS

Convertim l'espai de dinar en un espai educatiu i significatiu. Fomentem els hàbits saludables, potenciem les competències emocionals i treballem amb valors!

ASSESSORAMENT EDUCATIU

Som pedagogs i això ens permet analitzar i avaluar les intervencions educatives amb la finalitat de millorar-les. Oferim un punt de vista extern per entrar a l'interior del tot plegat!

GESTIÓ DE FESTES D'ANIVERSARI

Volem ser a la seva festa d'aniversari per posar la cirereta del pastís! Monitors qualificats, amb mil recursos i jocs que faran que sigui un aniversari innoblidable!

CÀPSULES FORMATIVES

Destinat a institus, escoles i ajuntaments, oferim càpsules formatives de diferents temàtiques i durada.

Vols més informació? Estarem encantats de parlar amb tu!